Your search results

Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului web proiecteapartamentenoi.ro se face în conformitate cu termenii şi condiţiile de faţă („Termeni si conditii”). Termenii de utilizare pot fi modificaţi sub orice motiv şi în orice moment, fără o înştiinţare prealabilă. Cea mai recentă versiune a Termenilor si Conditiilor este disponibilă întotdeauna la adresa www.proiecteapartamentenoi.ro . Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom considera că ați acceptat acești Termeni si Conditii.

1.      Definitii

1.1. Site de Imobiliare – Pagina de internet incluzând orice secțiune sau subpagină a acesteia, al cărei administrator este S.C. NEOLAND REAL ESTATE S.R.L., dedicată postării anunțurilor de vânzare de bunuri imobile și alte anunțuri legate de piața imobiliară.

1.2. Anunț – informația despre construcția, vânzarea sau oferirea spre închiriere a unui bun imobil, aflat pe teritoriul României, în condițiile specificate în acești Termeni și Conditii.

1.3. Furnizor – societatea S.C. NEOLAND REAL ESTATE S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Str. Eugen Iosif, nr. 9, et. 1, ap. 2, sector 5, Bucuresti, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/5937/2006, CUI RO18568195.

1.4. Utilizator – orice persoană fizică, in vârstă de cel puţin 18 ani, având capacitate de exerciţiu deplină, precum şi orice persoană juridică sau persoană fizică autorizată care accesează site-ul de imobiliare www.proiecteapartamentenoi.ro .

1.5.  Serviciile – publicarea pe Site-ul de Imobiliare de anunțuri pentru vânzarea de bunuri imobile, serviciile suplimentare de promovare şi orice alte servicii oferite de S.C. NEOLAND REAL ESTATE S.R.L. în cadrul site-ului de imobiliare.

1.6. Politica de confidenţialitate  – se referă la colectarea şi utilizarea informaţiilor personale pe care le furnizaţi atunci când vizitaţi acest site.

1.7. Cookies – date pe care un site web le transferă pe hard-disk-ul unei persoane în scopul de a le stoca.

2.      Drepturile de proprietate intelectuala

2.1. Continutul site-ului www.proiecteapartamentenoi.ro : toate materialele, inclusiv elementele grafice, forma și compoziția acestor elemente, mărcile comerciale și alte informații sunt integral proprietatea S.C. NEOLAND REAL ESTATE S.R.L. . Întregul conţinut al site-ului proiecteapartamentenoi.ro , incluzând, dar fără a se limita la texte, imagini, elemente de grafica web, precum şi orice alte date şi aplicaţii, sunt proprietatea S.C. NEOLAND REAL ESTATE S.R.L. si/sau a partenerilor săi, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare, şi tuturor celorlalte legi în vigoare privind drepturile de proprietate intelectuală. Preluarea sau descărcarea oricăror materiale, informaţii şi/sau date de pe site în scopul republicării, distribuirii totale sau parţiale sau în alte scopuri, sub orice formă, fără acordul scris prealabil al furnizorului, este strict interzisă si se pedepseşte conform legislatiei în vigoare.

2.2. Este strict interzisă orice agregare și prelucrare a datelor și a altor informații disponibile în cadrul site-ului www.proiecteapartamentenoi.ro cu scopul de a fi puse la dispoziția terțelor persoane în cadrul altor platforme de internet sau în afara internetului. Este interzisă, de asemenea, utilizarea de către utilizatori a simbolurilor site-ului, inclusiv a elementelor grafice, în cadrul propriilor pagini de internet.

3.      Confidențialitate

Prin utilizarea site-ului www.proiecteapartamentenoi.ro, se consideră că ați acceptat Politica noastră de Confidențialitate:

3.1. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa dumneavoastra de e-mail pe care o transmiteti pe site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

3.2. Când ne furnizați date cu caracter personal și/sau informații de contact, ne permiteți să vă contactăm în scopul pentru care ne-ați furnizat aceste date cu caracter personal și informații de contact și în conformitate cu cele descrise în continuare în această Politică de Confidențialitate. Vă putem contacta prin e-mail, mesaje text (SMS), notificări alertă și/sau telefon.

4.      Exonerarea de raspundere

S.C. NEOLAND REAL ESTATE S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.proiecteapartamentenoi.ro  sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, proiecteapartamentenoi.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C. NEOLAND REAL ESTATE S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €