Your search results

Penthouse unic Bd. Dacia

360.000 €

Retine la Favorite 
ID oferta: 20620
Pret: 360.000 €
Suprafata utila: 178 m2
Camere: 4
Dormitoare: 3
Bai: 3
An Constructie: 2008
Parcare: DA
Boxa: DA
Structura Rezistenta: beton
Nr. Etaj: 6

Despre oferta

Va prezint un penthouse superb de 4 camere situat la ultimul etaj intr-un imobil S+P+6 construit in anul 2008 din zona Bd. Dacia. Acesta are o suprafata utila de 177.64 mp, la care se adauga un balcon de 8 mp si 2 terase (70 mp utili) si este compartimentat in:

Living (38.43 mp utili) – este deschis si ofera acces catre bucataria americana si holul de intrare (4.85 mp). Livingul este orientat pe doua directii, catre cele doua zone de interes: zona de leisure, cu comoda tv si instalatia de sonorizare si zona de contemplatie si intimitate, care este construita in jurul unui semineu cu lemne (poate fi folosit si ca sursa de caldura), asigurand destui Kw singur pentru spatiul existent.

Bucataria (26.79 mp) este deservita de o terasa circulara si are acelasi spatiu vitrat generos care te conecteaza direct la lumea exterioara. Spatiul include si centrala termica, al carei boiler este inclus in spatiul de depozitare din spatele bucatariei.

Dormitoul de oaspeti este singura camera comandata prin living si singurul dormitor fara dressing separat. Acesta are acces la terasa ce deserveste livingul si are baia sa separata. Nu lipsesc dotarile necesare realizarii standardului de confort: aerul conditionat, radiatoarele pentru incalzire, jaluzelele actionate electric, lumina indirecta. Baia de oaspeti este dotata cu dus, lavoar, wc si bideu pentru maximum de confort si relaxare.

Dormitorul matrimonial urmeaza stilul integrat al apartamentului, atat in linia cromatica dar si in integrarea culorilor si a accentelor. Dormitorul este deservit de un dressing generos de 7.68 mp, cu acces direct. De asemenea are baia sa proprie, accesibila printr-un sas, care functioneaza la randul sau ca dressing (cu dulapuri incastrate).

– Cel de-al doilea dormitor este o alta variatiune pe aceiasi tema, care pastreaza toate elementele de detaliu, culoare, compozitie si ambient, dar si calitate sau confort, ca in cazul celorlaltor doua. Avand acces dintr-un hol comun cu dormitorul matrimonial, dormitorul are acces separat la o baie, care functioneaza in timpul zilei ca baie de oaspeti sau pentru zona de zi.

Terasele perimetrale sunt elementul de stil ultim pe care un apartament de la ultimul nivel intr-un imobil de locuinte de lux il poate avea. Pardoselile sunt de tip deck, din lemn de frasin tratat, cu sistem de prindere din polietilena, iar spre parapetul exterior exista un strat de pietris alb pentru drenaj si design. Ambientul este completat de lampile amplasate pe parapet si pe peretii imobilului, care creaza o imagine unica si un ambient deosebit. In completare, cele patru copertine actionate electric si florile sunt imaginea perfecta ce completeaza un apartament ce are o perspectiva de aproape 360 de grade asupra Bucurestiului.

Penthouse-ul beneficiaza de finisaje si dotari de calitate premium: usa metalica-yala Motura, usi interioare Pinum, centrala termica proprie Ferroli (5 ani garantie) de 45 KW si boiler 200 L, tamplarie PVC Rehau, cu geam tripan, jaluzele exterioare-electrice, placaje ceramice in bai, obiecte sanitare Italia, parchet triplu stratificat, alarma, interfon, aparate electrice Bticino-Italia, corpuri de iluminat (exterior+interior) -Italia, instalatie de climatizare GREE, hidroizolatie terase refacuta integral cu Sika si finisaj cu deck-frasin termotratat, fatade refacute integral, atice noi Lindab.

De asemenea, dispune de loc de parcare in garajul de la subsol, unde accesul se realizeaza prin telecomanda.

Acesta este singur pe palier, accesul fiind controlat (paza permanenta+supraveghere video), imobilul dispune de lift Schindler, iar utilitatile sunt contorizate (apa rece+gaze+curent trifazic) individual, finisaje de calitate(parti comune).

Pretul de vanzare pentru penthouse este de 360.000 euro.

Dotari si Facilitati

parcare subterana
paza
lift
centrala proprie
contorizare separata
interfon
videointerfon

Planuri Apartamente

Apartamente de vanzare din acest ansamblu

Harta

Costin Lazar

Manager Vanzari
021.410.06.69
0749.187.766
costin.lazar@proiecteapartamentenoi.ro

Trimite un Mesaj

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €