Your search results

Imobil Rahova

de la 34.400 €

Retine la Favorite 
ID oferta: 20678
Pret: de la 34.400 €
An Constructie: 2017
Parcare: DA
Boxa: DA
Structura Rezistenta: beton
Nr. Etaj: 5

Despre oferta

Ansamblul este amplasat pe o suprafață de 2500 m.p. de teren și este compus dintr-un bloc de locuințe colective cu un regim de înălțime redus (subsol +parter+4 etaje+mansardă), parcări și spatii verzi destinate rezidenților. Acesta este amplasat în zona sudică a cartierului Bucureștean Rahova, având stație RATB amplasată chiar în fața complexului de locuințe.
Proiectul are 75 de unități locative, mixte ce se impart în garsoniere duble, apartamente cu doua și trei camere. Balcoanele sunt prezente în fiecare unitate locativă din cadrul proiectului iar spațile interioare au fost concepute cât mai inteligent de către arhitecții proiectului, în asa fel încât fiecare centimetru pătrat să fie util și folositor noilor propietari, ceea ce ridică cu mult gradul de confort și bună funcționalitate a spațiului complementar.
Accesul către ansamblu se face rapid din Șoseaua București- Măgurele, poziția acestuia fața de punctele de interes major din zona cum sunt școlile, grădinițele, centrele comerciale sau unitățile de învățământ este una excelentă, având în vedere că pe o raza mică de acțiune sunt comasate toate aceste instituții și chiar o zonă comercială importantă.
Noul proiect benefieciază de o infrastructură completă, cu străzi asfaltate și căi de acces ample, branșat la toate utilitățile Sectorului 5 (gaze naturale, energie electrica, apă si canalizare).

Detalii construcție

Imobilul se va construi din cadre de beton armat cu pereți exteriori și compartimentări interioare din cărămidă, fațada urmând a fi tencuită și izolată termică cu polistiren expandat de 10cm grosime, finisată pe locuri cu cărămidă decorativă precum și cu tencuieli speciale colorate.
Imobilul va fi pus în valoare cu spați verzi special amenajate cu plante inflorite care sperăm că te vor face zilnic să zâmbești.
Toate apartamentele din complex se vor livra cumpărătorilor la cheie, acestea vor fi branșate la toate utilitățile, și vor fi dotate cu centrale proprii, calorifere, uși de interior, uși metalice la intrare, tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie și faință, parchet, obiecte sanitare în băi și zugrăveli cu vopseluri lavabile.

Facilitățile ansamblului

Puține lucruri pot fi la fel de enervante ca zecile de minute pierdute seara cu căutarea unui loc de parcare, soluția e simplă și elegantă, un garaj aflat în parcarea subterana la subsolul propriului bloc, sau un loc de parcare exeterior în fața imobilului unde tu locuiești, de care poți beneficia pe viață achiziționândul la cel mai bun preț.
La parterul imobilului am proiectat special spații comerciale, scopul nostru fiind ca majoritatea serviciilor și cumpărăturilor zilnice să poată fi făcute chiar in cadrul ansamblului.

Facilitati in incinta ansamblului
• acces securizat • cabinet medical • spatii verzi
• iluminat exterior • farmacie • sala fitness
• parcare vizitatori • paza • supermarket

Termen finalizare: octombrie 2017

Dotari si Facilitati

parcare subterana
centrala proprie
interfon

Planuri Apartamente

garsoniera dubla tip A1
supr. 39 m2
camere: 2
nr. bai: 1
pret: 34.400 €
garsoniera dubla tip A1
apartament 2 camere tip B1
supr. 47 m2
camere: 2
nr. bai: 1
pret: 39.400 €
apartament 2 camere tip B1
apartament 2 camere tip B3
supr. 54 m2
camere: 2
nr. bai: 1
pret: 48.400 €
apartament 2 camere tip B3
apartament 3 camere tip C1
supr. 75 m2
camere: 3
nr. bai: 1
pret: 55.900 €
apartament 3 camere tip C1
apartament 3 camere tip C2
supr. 64 m2
camere: 3
nr. bai: 1
pret: 54.400 €
apartament 3 camere tip C2

Apartamente de vanzare din acest ansamblu

Harta

agent-images

Trimite un Mesaj

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €