Your search results

Cartier nou vile insiruite Aparatorii Patriei

125000 euro

Retine la Favorite 
ID oferta: 21396
Suprafata construita: 110 m2
Camere: 5
Dormitoare: 3
Bai: 2
An Constructie: 2017
Parcare: DA
Boxa: DA
Structura Rezistenta: beton
Nr. Etaj: 1

Despre oferta

Va propun spre achizitie vile P+1+M situate in zona Aparatorii Patriei, intr-un cartier nou de case insiruite. Cu o suprafata utila de 102.4 mp, acestea beneficiaza de un teren de 110 mp si de o curte proprie de 58.55 mp, precum si de cota din drum.
La parterul vilelor regasim un hol generos din care se face intrarea in living, bucatarie si baie. Etajul este compartimentat in 3 dormitoare, hol, baie si balcon, iar mansarda este compusa dintr-un open space generos (43.7 mp), camera pentru uscatorie/spalatorie si hol. Mansarda este neamenajata si se preda izolata, cu posibilitatea de amenajare completa a acesteia, in functie de destinatia dorita.
Vilele se vor preda la cheie, cu finisaje si dotari de exceptie (centrala proprie, gresie, parchet, vinarom, faianta, geamuri termopan, obiecte sanitare etc), termenul de finalizare fiind sfarsitul anului 2017. Constructia vilelor este realizata pe structura din beton armat, inchiderile exterioare si interioare sunt din caramida Porotherm, izolatia interioara este din vata minerala, iar cea exterioara este din polistiren
Amplasat intr-o zona linistita, aceast cartier se afla aproape de statia de metrou Aparatorii Patriei, precum si in proximitatea altor puncte de interes: statii RATB, magazine, scoli, institutii bancare si de invatamant etc.

Vilele sunt bransate si contorizate individual la toate utilitatile sectorului 4 (apa curenta, canalizare, gaze naturale, energie electrica).

Loc de parcare INCLUS IN PRET!

Pretul de vanzare pentru fiecare vila este de 125.000 euro.
Termen finalizare: sfarsitul anului 2017

Dotari si Facilitati

centrala proprie
curte
uscatorie

Planuri Apartamente

plan suprafete
plan suprafete
plan parter
plan parter
plan etaj
plan etaj
plan mansarda
plan mansarda

Apartamente de vanzare din acest ansamblu

Harta

Costin Lazar

Manager Vanzari
021.410.06.69
0749.187.766
costin.lazar@proiecteapartamentenoi.ro

Trimite un Mesaj

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €