Your search results

Pipera: in plina dezvoltare rezidentiala

Postat de admin on 19 iunie 2017
| 0

Pipera: in plina dezvoltare rezidentiala

Desi pana acum in Pipera se construiau cu precadere spatii office si parcuri de afaceri, iata ca dezvoltatorii imobiliari au gasit o noua afacere profitabila: investitiile in ansamblurile rezidentiale din aceasta zona.
Conform statisticilor, peste 70.000 de angajați ai multinaționalelor tranzitează zilnic Bucureştiul catre cele mai mari clădiri de birouri din Bucuresti, iar mai bine de jumătate dintre acestia sunt angajati in zona de nord a Bucureştiului, in perimetrul format din Bulevardul Barbu Văcărescu, Şoseaua Pipera şi Şoseaua Dimitrie Pompeiu.
Constienti de nevoia angajatilor din corporatii de a economisi timpul petrecut in trafic, dezvoltatorii imobiliari au decis sa ofere acestora posibilitatea de a-si gasi caminul mult visat fara a fi nevoiti sa strabata orasul zilnic in orele de varf.

Preturi in zonele premium ale Bucurestiului

Cel mai nou ansamblu de acest tip se afla situat in zona Aviatiei – Porsche Pipera si in anul 2018 va fi pregatit sa gazduiasca numeroase cupluri si familii ce isi doresc un stil de viata modern si linistit, cu acces facil catre numeroase puncte de interes oferite de capitala. Cu un regim de inaltime P+5, la acest proiect lucreaza o echipa de arhitecti cu o vasta experienta in constructiile rezidentiale, materialele folosite fiind inalt calitative. Toate apartamentele vor fi predate la cheie si vor beneficia de finisaje si dotari premium. Blocul este compus din 82 unitati locative si locuri de parcare, apartamentele din cadrul imobilului fiind cu 2,3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 51.05 mp utili si 118.45 mp utili.


Toate unitatile de la etajele superioare parterului dispun de terase generoase si au compartimentari foarte bine gandite. Preturile sunt foarte avantajoase, pornind de la 64.323 euro cu TVA inclus. Un alt avantaj al imobilului este localizarea: se afla la 100 m de Soseaua Piepera, foarte aproape de Mall Promenada, Parcul Herastrau si Aeroportul Otopeni.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €