Your search results

Piata rezidentiala – influentata de segmentul office

Postat de Noi Proiecte Apartamente on 9 octombrie 2017
| 0

Piata rezidentiala – influentata de segmentul office

Desi in general sunt analizate separat, piata rezidentiala si cea office sunt intr-o anumita masura conectate, piata locuintelor avand de castigat de pe urma cladirilor de birouri.

Atat pentru bucuresteni cat si pentru locuitorii celorlalte orase mari din tara, traficul reprezinta o reala problema, asa ca locuintele amplasate in proximitatea cladirilor office sunt intotdeauna atractive pentru angajati. De asemenea, exapatii ce lucreaza in birourile corporatiste apeleaza la agentii imobiliare pentru a inchiria locuinte in vecinatatea locului de munca, numarul acestora crescand in fiecare an.

Unde prefera romanii sa se mute

Cerintele sunt cu precadere pentru partea de nord a capitalei, in zonele Aviatiei, Floreasca si Barbu Vacarescu, insa si in partea de vest a capitalei se pregatesc cladiri office noi. Zonele Grozavesti, Politehnica si Petrache Poenaru sunt in plina dezvoltare pe acest segment, iar odata ce proiectele in curs de dezvoltare vor fi finalizate, aproape 20% din suprafata birourilor din Bucuresti vor fi concentrate pe aceasta zona. Astfel, segmentul rezidential din vest va avea si el de castigat prin prisma relocarii viitorilor angajati.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €