Your search results

OMV Petrom se va extinde langa ansamblurile rezidentiale noi

Postat de Noi Proiecte Apartamente on 8 septembrie 2017
| 0

OMV Petrom se va extinde langa ansamblurile rezidentiale noi

Se pare ca dezvoltarea rezidentiala si lanturile de benzinarii merg mana in mana, grupul OMV Petrom anuntand intentia de a-si extinde reteaua cu statii in proximitatea ansamblurilor noi de locuinte.

Singurul producător de petrol şi gaze din România, OMV Petrom, anunta ca mizează pe dezvoltările rezidenţiale pentru expansiunea reţelei sale de benzinării, compania intenţionând să-şi extindă lanţul de benzinării şi prin unităţi noi în ansamblurile rezidenţiale noi.

„Avem în vedere consolidarea prezenţei noastre în zone cu trafic ridicat, cum ar fi segmentele de autostradă date în folosinţă recent, şoselele de centură şi zonele rezidenţiale în dezvoltare“, afirma reprezentanţii OMV Petrom. Anul trecut însă niciun kilometru nou de autostradă nu a fost inaugurat în România, iar pentru 2017 este în plan deschiderea traficului pe 90 de kilometri noi de autostradă, deşi până acum nu a fost inaugurat nimic.

Preturi in zonele premium ale Bucurestiului

Reţeaua grupului are in prezent 552 de staţii de distribuţie a carburanţilor pe plan national sub două branduri, 153 sub numele OMV şi 399 sub brandul Petrom.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €