Your search results

Majoritatea locuintelor din Romania sunt neasigurate

Postat de Noi Proiecte Apartamente on 9 octombrie 2017
| 0

Majoritatea locuintelor din Romania sunt neasigurate

Desi Romania este expusa unor riscuri naturale precum cutremure sau inundatii, PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale) arata ca peste 80% dintre imobilele rezidentiale din tara sunt in momentul de fata neasigurate.

Directorul general PAID transmite ca ”Peste 80% din locuinţele din România sunt în acest moment neasigurate, în contextul în care este un lucru cunoscut că ţara noastră are o largă expunere la riscuri precum cele acoperite prin PAD – cutremur, inundaţii şi alunecări de teren. Din cei peste şapte ani de funcţionare a PAID, am învăţat că nu caracterul obligatoriu este cel care îi convinge pe români să se asigure, ci înţelegerea necesităţii acestui produs”. Astfel, Autoritatea de Supraveghere Financiara impreuna cu PAID , organizeaza zilele acestea o campanie de constientizare a populatiei in privinta necesitatii acestui tip de asigurare. Campania se va desfasura la nivel national in perioada 09-13 octombrie si va avea sloganul “Anul acesta imi protejez casa!”.

Numarul asigurarilor de locuinte – in scadere

In cadrul campaniei reprezentantii ASF și PAID vor prezenta informaţii referitoare la importanţa protecţiei locuinţelor prin Poliţa de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale şi vor distribui materiale informative.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €