Your search results

Guvernul a aprobat programul “Prima Chirie”

Postat de Noi Proiecte Apartamente on 4 iulie 2017
| 0

Guvernul a aprobat programul “Prima Chirie”

Guvernul a aprobat “Prima Chirie”, program destinat stimularii mobilitatii fortei de munca. Astfel, somerii care isi gasesc un loc de munca la o distanta mai mare de 50 km de domiciliu pot primi o suma pentru relocare in limita a 900 lei lunar.

Aceasta prima de relocare se acorda la cerere, pe o perioada de maximum 36 de luni, celor care se incadreaza au un loc de munca full time si nu se cumuleaza cu alte prime de mobilitate. De asemenea, veniturile nete pe care solicitantii primei le realizeaza (singuri sau impreuna cu familia) nu trebuie sa depasesca 5000 lei net pe luna.

Nou trend in piata imobiliara

Aceasta prima reprezinta 75% din suma necesara pentru acoperirea cheltuielilor de baza (chirie si plata utilitatilor).
Prima se acordă lunar începând din luna următoare depunerii documentelor, pentru o perioadă de cel mult 36 de luni, iar pentru acordarea acesteia beneficiarul trebuie să depună lunar documente care să ateste plata chiriei, a facturilor la utilități, declarații și adeverințe privind veniturile realizate lunar, astfel încât să dovedească faptul că se încadrează în prevederile legii.
Atât documentele pentru deschiderea dosarului, cât și cele lunare, se pot depune personal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, prin fax sau e-mail.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €