Your search results

Despre Noi

Echipa Proiecte Apartamente Noi  vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o experienta de peste zece ani pe piata imobiliara din Bucuresti si Ilfov. Suntem pregatiti sa va sprijinim in toate demersurile necesare obtinerii caminului perfect, intrucat experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a aratat ca nu in orice casa poti sa te simti “acasa”.

Despre proiecte apartamente noi

Cu o echipa profesionista de consultanti imobiliari si numeroase proprietati tranzactionate, va putem garanta ca suntem specialisti pe acest segment de piata. Dorim ca dumneavoastra sa fiti unul dintre miile de clienti multumiti, asadar ne prefectionam constant si suntem la curent cu trendurile pietei cu ajutorul echipei de marketing, ce este formata din tineri cu studii si experienta in domeniu.

In portofoliul nostru se regasesc proprietati diversificate, pentru toate gusturile si bugetele, noi tratand fiecare client cu maxim interes si respect. Dorim ca alaturi de noi experienta cautarii caminului mult visat sa fie una placuta, iar de rezultatele acesteia sa ne bucuram impreuna. Avem la dispozitie toate uneltele necesare pentru a va facilita aceasta cautare:

  • Monopol pe piata ansamblurilor si apartamentelor noi din Bucuresti si Ilfov
  • Know-how si experienta
  • Echipa creativa si dedicata
  • Resurse logistice

Misiunea noastra este de a va oferi consultanta imobiliara inalt calitativa, motiv pentru care echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebari si nelamuriri aveti vis-à-vis de proprietatile reprezentate de noi.

Echipa noastra

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €