Your search results

Criterii pentru achizitia unui apartament

Postat de admin on 21 iunie 2017
| 0

Cand vine vorba de achizitia unui apartament, majoritatea cumparatorilor se confrunta cu o multitudine de factori de care trebuie sa tina cont.
Cu siguranta sunt multe intrebari pe care le aveti daca ati hotarat ca este momentul oportun pentru investitia in propriul camin, de la tipul de imobil (vechi sau nou) si numarul de camere pana la orientarea apartamentului si bugetul alocat. Echipa Proiecte Apartamente Noi vine in sprijinul dumneavoastra prin prezentarea celor mai importanti factori decizionali pentru viitoarea locuinta:

1. Facilitati si puncte de interes
Facilitati precum spatii verzi sau locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare, administrare si monitorizare video dar si proximitatea fata de mijloace de transport in comun, institutii de invatamant si centre comerciale sunt foarte importante atunci cand vine vorba de localizarea imobilului pentru care optati. In general, ansamblurile noi sunt construite in arii care beneficiaza de aceste puncte de interes si sunt dotate cu toate facilitatile necesare. La polul opus se afla apartamentele situate in blocurile mai vechi, unde lipsa locurilor de parcare sau a securitatii reprezinta reale probleme.

2. Utilitati, confort si cheltuieli
Sistemul de canalizare, izolatia termica, modul de constructie si compartimentare al apartamentului sunt alte criterii de care trebuie sa tineti cont. De asemenea, cheltuielile lunare la intretinere trebuie verificate pentru a va face o idee asupra costurilor pe care le veti suporta.

3. Durata de viata si soliditatea constructiei
Categoric apartamentele noi au o durata de viata mai indelungata fata de cele situate in blocuri vechi si este de preferat sa studiati cu atenţie daca standardele în domeniu au fost respectate de către constructori: puteti verifică structura de beton, stâlpii şi grinzile, soliditatea fundaţiei. De asemenea, este indicat sa întreabati dacă pereţii sunt autoportanţi si sa solicitati informaţii despre contractor şi constructor. Evitati clădirile cu pereţi interiori din rigips simplu, care sunt mai puţin rezistenţi şi slab fonoizolanţi sau pe cele cu pereti fisurati. Nu ezitati să cereti ajutorul unui specialist daca aveti cunostinte limitate in domeniu.

Va propunem un ansamblu care respecta toate aceste criterii, unde gasiti apartamente de 2, 3 si 4 camere la preturi competitive. Situat in zona Aviatiei – Porsche, imobilul are un regim de inaltime P+5 si dispune de o localizare excelenta, fiind situat in Nordul Bucurestiului, intr-o zona linistita si sigura la doar 300 m de infrastructura urbana de transport, la 2 statii de autobuz de statia de metrou Aurel Vlaicu, la 3 minute de Mall-ul Promenada si la doar 5 minute de Parcul Herastrau.
Pentru mai multe detalii despre imobil si apartamentele disponibile, va invitam sa accesati pagina http://proiecteapartamentenoi.ro/properties/imobil-zona-porsche-pipera/.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

  • Cautare avansata

    0 € la 1.500.000 €